728
Sergi Miquel: “Destinem totes les forces per arribar a l’1-O per votar i votar Sí”
18/09/2017 10:09

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha celebrat el seu Consell Nacional al Local del Blat, a Gironella (Berguedà), amb la presència de 200 joves militants procedents dels quadres territorials de tot el país. L’acte ha comptat amb la presència del secretari general de la JNC, Sergi Miquel i de l’alcalde de Gironella, David Font.

 

El secretari general de la JNC, Sergi Miquel, ha animat a tots els militants de la  joventut independentista que aquests dies de campanya destinin “totes les forces per arribar a l’1-O” i que el resultat de referèndum sigui “el vot del sí”. A més, Miquel ha destacat que “tenim un Govern valent, decidit i compromès amb la democràcia” i què és per això que “han de notar més que mai que estem al seu costat”“Els joves tenim l’oportunitat única de ser protagonistes i ara, és el nostre moment”, ha remarcat el cap de l’Executiu de la JNC.

 

En el marc del Consell Nacional, s’ha presentat la web de campanya de l’organització política juvenil, http://tenimlesurnes.cat, on s’explica per temes els avantatges de la independència i els greuges que suposaria seguir a l’Estat espanyol. A més, la web s’inicia amb un marcador que marca el compte enrere pel referèndum. També s’ha presentat un vídeo de campanya que es publicarà a les xarxes socials.

 

Amb tot, la JNC vol aconseguir mobilitzar el màxim de joves en la campanya pel referèndum i que vagin a votar el dia 1-O a favor del sí.

 

 

 

També s’han plantejat i aprovat les següents mocions i propostes de resolució:

 

 

Moció:

 

Moció de condemna dels atemptats de Barcelona i Cambrils

 

Moció per la defensa de l’aeroport del Prat com a principal estructura

 

Moció dels disturbis feixistes a Charlottesville, EUA

 

Moció per la posada en llibertat de Hamza Yalçin i Dogan Akhanli

 

 

 

Proposta de resolució: 

 

Proposta de resolució per integració i obertura de l’economia europea al món

Articles